Circuite

Oferta noastra de circuite 2020

CAPITALE IMPERIALE / program  2020

Budapesta – Praga – Kutna Hora – Dresda – Bratislava – Viena – Gyor

Oferta include:
– transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
– 6 nopti cazare in hoteluri de 3* astfel: 1 noapte in Budapesta, 4 nopti in Praga, 1 noapte in Gyor; mic dejun;

– tururi panoramice si pietonale in Budapesta, Brno, Praga, Bratislava si Viena; ghid local la Praga; insotitor roman de grup.

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Imbarcari din: Bucuresti, Valea Prahovei, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad

Oferta nu include:
– asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; excursiile optionale; intrarile la obiectivele turistice; alte servicii decat cele mentionate.

 Valabilitate:
26.04. (1 Mai), 07.06. (Rusalii), 12.07., 16.08., 27.09., 11.10.2020
 Transport:
Autocar

Pret:

euro299

Contacteaza-ne

PORTUGALIA- program 2020 

Emotia muzicii Fado in tara coloratelor Azulejos

Cluj-Napoca – Lisabona – Sintra (optional) – Alcobaca – Batalha – Porto – Braga (optional) – Fatima – Coimbra

 

Oferta include:
-transport cu avionul Cluj-Napoca – Lisabona – Cluj-Napoca cu compania LUFHANSA (zbor cu escala la Frankfurt), bagaj de cala 23 kg/persoana inclus;
-7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* conform program: 4 nopti in Lisabona, 3 nopti in Porto; transferuri aeroport – hotel – aeroport;
-transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar aer conditionat; ghizi locali pentru tururi de oras in Lisabona si Porto; croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto; vizitarea oraselor Coimbra, Fatima, Obidos, Alcobaca, Batalha impreuna cu insotitorul de grup; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:
-catering la bordul aeronavei;

-asigurarea medicala de calatorie (optionala);  asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie); bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Portugalia, se achita la sosirea in Lisabona; taxele locale de oras (se achita personal la receptia hotelului 2.5 Euro/persoana/noapte Lisabona, 2.5 Euro/persoana/noapte Porto);  excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.  Tarife informative intrari obiective turistice: Universitatea din Coimbra 12 EURO/persoana, Manastirea Batalha 6 EURO/persoana, Manastirea Alcobaca 6 EURO/persoana, Palatul Bursei Porto 9 EURO/persoana.

 Valabilitate:
13.10.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro945

Contacteaza-ne

DISNEYLAND – Magia personajelor din desenele animate – program 2020

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta pentru intreaga familie, un loc in care personajele preferate ale copilariei (Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald Duck ) pot fi vazute si admirate la ele acasa. Parcul a fost deschis in anul 1992 si a reprezintat inca de la deschidere si pana astazi, un taram in care distractia, emotiile, adrenalina si personajele din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii. De asemenea, Parisul sau “Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, locul unde istoria se imbina cu romantismul la fiecare pas. Turul panoramic inclus in program ne va convinge de frumusetea Parisului, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

Oferta include:
-transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
-3 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel Magic Circus 4* sau similar;

-transferuri aeroport – hotel – aeroport; tur panoramic in Paris; bilet de intrare la Disneyland 2 zile/ 2parcuri cu Fast Pass inclus in ziua 2 si 3;

-insotitor roman de grup;

-taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Oferta speciala / locuri limitate!!!

Oferta nu include:
-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

-taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 2.5 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului); bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

 Valabilitate:
02.09. – 05.09.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro690

Contacteaza-ne

TUNISIA – Tara unica prin exotism, cultura si traditii – program 2020

Hammamet – Tunis – Cartagina – Sidi Bou Said – Kairouan – Tozeur – Chebika – Tamerza – Ong Jmal – Chott El Djerid – Douz – Matmata – Gabes – El Djem – Monastir – Sousse – Hammamet

Oferta include:
-transport cu avionul (cursa charter) Cluj-Napoca – Hammamet – Cluj-Napoca cu compania Air Bucharest;
-7 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina fara bauturi incluse la mese) la hoteluri 4*-5* standard local: 2 nopti in Hammamet, 2 nopti in Tozeur, 1 noapte in Matmata, 2 nopti in Sousse;
-transferuri aeroport – hotel – aeroport; transport pe traseu cu autocar modern cu aer conditionat; ghid local vorbitor de limba engleza pe toata durata sejurului; tur de oras in Tunis cu vizitarea Muzeului Bardo; vizitarea oraselor Cartagina, Sidi Bou Said, Kairouan, a zonei Matmata; vizitarea canioanelor din Chebika si a cascadelor din Tamerza cu jeep-uri 4×4; vizitarea amfiteatrului roman El Djem, a muzeului de Arheologie din Sousse, Mausoleului Bourguiba din Monastir; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Oferta nu include:
-taxele turistice: 1 euro/persoana/noapte, se achita personal, la receptia hotelurilor;
-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica in Tunisia, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la alte obiective turistice decat cele mentionate in program; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 Valabilitate:
02.10.-09.10.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro825

Contacteaza-ne

PRAGA – Vacanta de 1 Decembrie 2020

Praga sau “Orasul celor o mie de turnuri” este unul dintre cele mai uimitoare orase europene. Avand unul dintre cele mai bine pastrate centre medievale din intreaga Europa, orasul a fost inclus pe lista patrimoniului Mondial UNESCO. Praga este un oras ideal pentru amatorii de castele, catedrale si cultura.

Oferta include:
-transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;
-4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel DUO 4* sau similar;
-transferuri aeroport – hotel – aeroport; tur panoramic de oras in Praga; insotitor roman de grup;

-taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari / Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe)

LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:
-asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie.

 Valabilitate:
01.12.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro395

Contacteaza-ne

CAPPADOCIA – ANKARA – ISTANBUL / Calatorie in labirinturile din regiunea cailor frumosi  / program 2020

Bucuresti – Canakkale – Troia – Pergam – Kusadasi – Efes – Pamukkale – Konya – Cappadocia – Ankara – Istanbul – Edirne

Oferta include:
-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
-9 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* si 4* astfel: 1 noapte in Canakkale, 1 noapte in Kusadasi, 1 noapte in Pamukkale, 3 nopti in Cappadocia in zona Nevsehir, 1 noapte in Ankara, 2 nopti in Istanbul; 5 cine astfel: 3 in Cappadocia, 1 la Pamukkale si 1 in Kusadasi;
-tururi de oras si vizite conform programului; insotitor roman de grup.

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:
-asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;  alte taxe şi cheltuieli personale;
-taxa traversare ferryboat Canakkale – Eceabat 5 EURO/persoana, se achita la fata locului; bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: personal hotelier): 10 EURO/persoana – se practica in Turcia, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale; intrarile la obiectivele turistice; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 Valabilitate:
01.05.,  23.05 (1 Iunie), 04.06. (Rusalii), 18.06., 02.07., 16.07., 30.07., 13.08., 27.08., 10.09., 24.09., 08.10., 22.10., 26.11.2020 (1 Decembrie)
 Transport:
autocar

Pret:

euro389

Contacteaza-ne

GRECIA – Circuitul Clasic – program autocar 2020

Sofia – Salonic – Meteora – Atena – Pireu – Delphi

Oferta include:
-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
-6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Salonic, 4 nopti in Atena;

-vizite conform programului;
-insotitor roman de grup din partea agentiei.

Oferta nu include:
-intrarile la obiectivele turistice, in valoare aproximativa de 40 EURO. Se achita optional la insotitorul de grup;

-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/ persoana (pers. sub 60 de ani); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; asigurarea medicala de calatorie; excursiile optionale mentionate in program; taxa de oras, se achita individual la receptia fiecarui hotel.

 Valabilitate:
     14.06., 05.07., 02.08., 06.09., 04.10.2020
Transport:
Autocar

Pret:

euro319

Contacteaza-ne

PRAGA “Orasul de aur” – program 2020

Praga este echivalentul Parisului in materie de frumusete

Oferta include:
-transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;
-5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel DUO 4* sau similar;
-transferuri aeroport – hotel – aeroport; tur panoramic de oras in Praga; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

 Valabilitate:
27.05., 24.06., 22.07., 20.08., 03.09., 24.09., 15.10.2020
 Transport:
avion

Pret:

euro495

Contacteaza-ne

PARIS / program 2020

Paris, orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata pentru a trai o poveste de iubire ca in filme. „Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

Oferta include:
-transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE / TAROM;
-5 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Ibis la Defense Centre 3* sau similar;
-tur panoramic de Paris; croaziera pe Sena de o ora; transferuri aeroport – hotel – aeroport; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:
-asigurare medicală, asigurare storno; alte taxe si cheltuieli personale;
-taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 9 EURO/persoana/sejur 5 nopti (se achita personal, la receptia hotelului); bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

 Valabilitate:
12.05., 18.06., 21.07., 04.08., 18.08., 01.09., 23.10.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro625

Contacteaza-ne

LONDRA – PARIS Povestea a doua orase / program 2020

Un program ce spune povestea a doua capitale europene contrastante: Paris – orasul iubirii si al luminii si Londra – orasul misterelor invaluite in ceata. Doua orase in care trebuie sa ajungeti cel putin o data in viata.

Oferta include:

-transport cu avionul: Bucuresti – Londra (schimbarea cursei la Amsterdam) cu compania KLM; Londra – Paris cu compania AIR FRANCE; Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;

-7 nopti cazare cu mic dejun: 4 nopti in Londra la hotel 4* si 3 nopti in Paris la hotel 3*; transferuri aeroport – hotel – aeroport;

-tururi de oras cu ghizi locali in Londra si Paris;

-insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurare medicală, asigurare storno (recomandate);

-taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului); excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie.

 Valabilitate:
 14.07. – 21.07.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro865

Contacteaza-ne

ROMA & FLORENTA – Istorie si Romantism / program 2020

Nici o alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si azi spiritul Marelui Imperiu.  Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

Oferta include:

-transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;

-5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, hotel 4* standard local (echivalent 3* standard international) din lantul RAELI, situat central, Gara Termini;

-taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari); transferuri aeroport – hotel – aeroport;

-tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;

-excursie de o zi la Florenta cu trenul (biletele de tren sunt incluse);

-insotitor roman de grup.

 

Oferta nu include:

-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Italia, se achita la sosirea in Roma;
-excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului);
-bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
-cheltuieli personale.

 Valabilitate:
24.06., 15.07., 05.08., 19.08., 02.09., 09.09.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro655

Contacteaza-ne

EGIPT – Istorie, civilizatie, mister – program 2020

Cairo – Aswan – croaziera pe Nil (3 nopti) – Luxor – Hurghada

Sunteti pasionati de civilizatiile antice, de Piramidele din Giza sau misteriosul Sfinx, de fascinantul oras Luxor – un adevarat muzeu in aer liber, de parfumul oriental?   Traiti o adevarata aventura intr-o croaziera pe Nil si totul se va transforma intr-o poveste!

Oferta include:

-transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Cairo si retur cu compania TAROM; transport cu avionul cursa interna: Cairo – Aswan cu o companie locala (Egypt Air/Nil Air/Cairo Air);

-12 nopti cazare: 5 nopti in Cairo, din care 1 noapte cu mic dejun si 4 nopti cu demipensiune la hotel 4* (de prima si ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 1 noapte cu demipensiune in Aswan, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 4*;

-transport local cu autocar dotat cu aer conditionat; transferuri aeroport – hotel – aeroport; tur de oras Cairo cu ghid local; vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan; vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri; vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon; vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, Muzeul de Parfumuri Orientale, Institutul Papirusului, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara); insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);

-asigurarea medicala de calatorie; asigurarea storno (recomandate);

-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 Valabilitate:
28.04. (1 Mai), 05.05.2020

Transport:

Avion

Pret:

euro1345

Contacteaza-ne

MADRID – Orasul Regal / program 2020

Incarcat de energie si de atractii culturale, Marid este o metropola moderna care ofera vizitatorilor o imagine perfecta a ceea ce inseamna Spania.

Oferta include:

-transport cu avionul Bucuresti – Madrid si retur cu compania TAROM;
-5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Occidental Madrid Este 4* sau similar;
-tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup; transferuri aeroport – hotel – aeroport; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Spania, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 Valabilitate:
26.05., 07.09., 25.09., 15.10.2020
 Transport:
Avion

Pret:

eur645

Contacteaza-ne

SERBIA – MUNTENEGRU – CROATIA – SLOVENIA – PROGRAM 2020

Vacanta pe Coasta Dalmatiei si in Alpii Dinarici

Oferta include:

-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;;
-8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 2 nopti in Belgrad, 1 noapte in Podgorica, 1 noapte in Neum, 1 noapte in zona Plitvice, 2 nopti in zona Opatija, 1 noapte in Zagreb; mic dejun;
-tururi panoramice in Belgrad, Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik, Zadar, Ljiubliana, Budapesta;
-insotitor roman de grup.

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurarea medicala (optionala, recomandata); asigurarea storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;

-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in Serbia; intrarile la obiectivele turistice, altcele decat cele mentionate in program ca fiind incluse; taxele de oras, aproximativ 1.5 euro/ persoana/ noapte; alte cheltuieli personale.

 Valabilitate:
05.06..; 13.09.2020
 Transport:
Autocar

Pret:

euro490

Contacteaza-ne

CAPITALE PE MALUL DUNARII – program 2020

Belgrad – Bratislava – Viena (optional) – Budapesta

Belgrad, este locul unde trebuie sa ajungi macar o data in viata, fiind un centru multicultural in plina forfota, cu sute de cafelene pline de oameni prietenosi. Bratislava, este un oras deosebit situat pe maulul Dunarii, o metropola linistita, dominata inca de farmecul medieval de odinioara. Budapesta este una dintre cele mai frumoase capitale europene, un oras care te cucereste cu multimea de obiective turistice, cu baile termale, cu bulevarde largi, cu muzee variate, cu restaurantele traditionale si cu foarte multe evenimente mondene.

Oferta include:

-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului (imbarcare Bucuresti, Brasov, Sibiu, Sebes, Timisoara si localitatile de pe traseu);
-4 nopti cazare (loc in camera dubla standard) cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte in Belgrad, 2 nopti in Bratislava, 1 noapte in Budapesta;
-tururi panoramice in Belgrad, Novi Sad, Bratislava, Cotul Dunarii si Budapesta; insotitor roman de grup.

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;  altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

 Valabilitate:
Plecari: 04.06. (Rusalii), 11.08., 21.10.2020
 Transport:
Autocar

Pret:

euro230

Contacteaza-ne

FIORDURILE NORVEGIEI – Minunile naturii norvegiene / Plecare din SIBIU-  program 2020

Norvegia este mai mult decat o destinatie turistica, este o intoarcere la radacinile existentei, o serie de trairi si senzatii intr-o tara in care natura se gaseste in stare pura de mii si mii de ani! Cascadele se pravalesc peste stanci aproape verticale, iar pe malul apei isi fac aparitia satele, care par pictate pe o carte postala, cu traditionalele lor case rosii din lemn si cu turlele albe ale bisericilor. Scaldate vara de lumina orbitoare a soarelui si biciuite iarna de ploi naprasnice, fiordurile sunt de o frumusete salbatica, iar maretia lor va infioara!

Oferta include:

-transport cu avionul Sibiu – Oslo si retur cu compania AUSTRIAN AIRLINES, schimbarea curselor la Viena; transferuri aeroport – hotel – aeroport;
-7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Oslo, 1 noapte in Trondheim, 1 in Aursnes, 1 in Forde, 1 in Bergen la hoteluri de categoria Type (echivalent 4*);
-tururi panoramice cu ghid local in Oslo si Bergen; treceri cu ferryboat: Halsa – Kanestraum, Molde – Vestnes, Magerholm – Orsneset, Eidsdal – Linge, Lavik – Oppedal; treceri prin tunelul Drumul Atlanticului si peste Podul Hardanger; croaziera de 1h prin Fiordul Geiranger; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

Oferta nu include:

-asigurare medicala si storno (recomandate);  alte cheltuieli personale;
-bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in Norvegia; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 Valabilitate:
 19.06. – 26.06.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro1320

Contacteaza-ne

ISRAEL – Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in Tara Sfanta – program 2020 

Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii – Capernaum – Muntele Tabor – Haifa

Israelul este cunoscut in toata lumea ca Tara Sfanta, iar cei care vin aici gasesc la tot pasul locuri legate de religie si spiritualitate. O combinatie intre miracol si tehnologie, intre istoria antica a iudaismului si viitor – acesta este Israelul!

Oferta include:

-transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania Blue Air (zbor direct); asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;

-5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hoteluri categoria turist (echivalent 3*superior / 4* standard local) conform programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
-transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului;  intrari la obiectivele precizate in program; ghid local vorbitor de limba romana pe tot parcursul programului; insotitor roman de grup; vizita la Hozeva; transfer munte Tabor; taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Oferta nu include:

-asigurarea medicala de calatorie (optionala); asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program; excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice , altele decat cele mentionate ca fiind incluse; bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la sosire.

 Valabilitate:
08.10., 15.10.2020
 Transport:
Avion

Pret:

euro670

Contacteaza-ne